Tuesday, October 4, 2011

Jom tambah trafik blog!




Shalom… Salam buat smua rakan rakan blogger!
hari ini saya nak join lagi satu segmen.. segmen Jom tambah trafik blog!!
tuan blog segmen ni adalah  Cik Salwaismail


syarat untuk join segmen ni senang jerr, tak yah nakbayar bayar.. free punya!! ini syarat segmen tersebut :
**  Buat satu entry bertajuk : Jom tambah trafik blog!
**  Letak banner kat atas ni (boleh right-click untuk save)
**  Hantar url di ruangan komen
** Tarikh tutup :  5/10/2011 – 2.30petang  (rabu)
dan 3 orang penyumbang trafik palinf banyak akan mendapatkan kereta Ferrari  errk bukan la, dapat sagu hati :D

so. tunggu apalagi. meh kita serbu ramai ramai ke blog Cik Salwa :D

ok... baiiiii

19 comments:

  1. thanks sudi join.

    Jangan lupa blogwalking ke blog peserta yg lain pulak okay? :)

    ReplyDelete
  2. hye dear ! ryn singgah dari segmen same :) nice blog !
    btw, ryn sudaa follow cnie yerr :)

    ReplyDelete
  3. kasi up trafik sini, dari segmen yang sama=)

    di jemput juga join contest di blog

    http://azyscollection.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari segemen yang sama..keep in touch dan selamat BW

    ReplyDelete
  5. woot woot...singgah sini dri segmen jom tambah trafik blog...salam kenal.. :) nice blog ^^

    ReplyDelete
  6. hye fren. saya datang dari segmen yang sama jugak. jenjalan kat sini tengok apa yang patot. yg penting sudah follow awak. jom g blog saya pulak k :)

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. sggh dr segmen yg sama...
    dh follow...=)

    ReplyDelete
  8. salam n hye~!!

    dtg dr segmen yg same.. ^_^ dh follow awk..jmput visit my blog ye...thanks!!

    Greennn Inspiration

    ReplyDelete
  9. morning. ;)


    singgah sini pula.


    kite follow sini. ;)

    ReplyDelete
  10. Genk singgah sini..
    Dari segmen yang sama ^^
    Jemputlah datang blog genk ^^

    JOM TAMBAH TRAFIK BLOG GENK PULA

    ReplyDelete
  11. singgah sini dari segmen jom tambah trafik blog.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  12. hyep . dtg dr segmen yg sama. jemput ke blog sy :)
    http://fieza24.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  13. hi....saya sedang cuba menambahkan trafik disni...:)

    ReplyDelete
  14. thank semua yang sudi singgah sini :)
    saya pun terjah blog kawan2 semua...

    ReplyDelete
  15. salam singgah dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  16. Dari segmen yg sama....salam perkenalan...da follow blog best ni

    jemput la dtg blog sya:
    www.piweeteacher.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. dr segmen same...

    http://ridzwanzones.blogspot.com/

    ReplyDelete

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...