Friday, June 22, 2012

Better Read This

fashion blogger, cara ambil gambar, tips fashion blogger, make up blogger, top Indonesia blogger, beauty blogger
 Show off my car  :) :) *no la

Shalom...   
, those day ya, so many people sign up for blog, most of them have own reason why they should created blog, alasannya for sharing story, talk about love, personal thing, beauty blog, and review some thing.. like cosmetic. so, if you want buy something yang masih blur gitu *cosmetic , enak tinggal browsing aja, ketemu beauty blogger yang ngebahas soal2 cosmetic,,, In my country, Indonesia ada beberapa top blogger yang very good at review blog, i will tell you who are they, :) wait until i finished my story today! *ceritnya may ngegosip tapi gk jadi takut sin leh :)

so, gini ceritanya, as a blogger au..auu *gk jelas.. but active everyday i blogwalking and found blog blog, my reaksi ada yang Wouu, this blog is so amazing! ... ada yang  iisss, why this blog so... *fill in the blanks!

 case nya itu gini :


Dia fashion blogger, but all the pictures i see on blognya pucatt, kayak gk nge wouu.. gitu!
hard to say ba, maybe dia take gambarnya dengan hp kamera, yang kurang dari 2MP... and also dia gk edit gambar2 nyaa... !not intend to be sok pinter ya, tapi itulah faktanya, if you want to be fashion blogger, gambar2 harus bagus, segi pencahayaan juga, posing2 di poto, and dont forget edit, make it look as superb model! and fashion blogger gk harus kaya lho yaa, kemarin ada kata kunci masuk ke blog aku, dia nyari * Fashion blogger harus kaya! gk juga si, as long as you have much money to buy new outfit every week or month! 


Beauty Blogger. kalo ini aku ada baca  blog2  my people.. i mean Indonesian,
ada yang ngeWouu... ada juga yang i say, why she choose to be Beauty Blogger?? she taking picture hasil dari review nya itu gelap.. kusam! gk ada beda before and after! ahh please! just make my mata sakit and wate my time read your blog!
  and kotak komentarnya ada verifikasi kata..  better tau if you all remove tu, tiadakan la, so easy for your reader to give you comment, we all know, a words on your comment box is mean so much for other! so, please remove your words verification on your blog!

and as my promise, i will tell you who is my Fave Beauty Blogger, and very proud they adalah Indonesian.
here we goo...!

1. Stella Lee : My God, she is not only beauty but very friendly, you say hi to her at   twiiter, she will reply you....! very nice person la.


2. Cominica. The most kawaii blogger i had  ever meet! in internet only, never meet in person, she also friendly. if you want say hi to her, go to twitter leh...!

i'm sorry la if there is my word yang touch your feeling gitu... aku gk maksud nyinggung lho yaa, hanya aja mengeluarkan unek2 ku... and also not bermaksud so pintar gitu!!

3. Lovely Sister her blog si so nice la,  rapi and slalu ada poto2 yang si selipkan di tiap postnya, she is beauty!
** To my fav blooger, i always stalk your blog but maybe gk pernah drop komen, bingung si mau blang apa....! kalian make me speechless! hehee.. seriously! tapi sayangnya kosmetik yang mereka review itu mahal2, so no chance la mau try :( just see see leh :) :)
thank for reading and God bless 



Image Credit : Fashionlocker


 









20 comments:

  1. True! Fashion Blogger harus kaya itu stereotypes in our environment, but the fact is we don't have to be rich to be fashion forward :)
    Nice article Susan! :)

    allthelusciousthings.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Halo anak Tarakan, alias Juata Laut, n deket geee anak Mandiri hehehe... salam kenal yo sesama Tarakan ckckckckk

    ReplyDelete
  3. wew blog nya cantik bgt, artikel nya jg bagus bgt...

    ReplyDelete
  4. Blogwalking sekalian liat blog cewe, ASLI KEREN!!!

    Salam Sebuah Pelarian!!!

    ReplyDelete
  5. Klo blog.ku gmana, Mbak??
    Hoho..
    Pasti banyak kekurangannya, y..
    .
    Btw, mobil pink itu beneran mobil Mbak Susan??
    Keren banget!

    ReplyDelete
  6. kepincut aku sama VW beetle pink ^_^

    ReplyDelete
  7. wah,,kalau saya cukuplah meramaikan saja disini :)

    ReplyDelete
  8. headermu goyang-goyang tuh, hehe
    blogmu kayak pernak-pernik, lucuuuuuuu

    ReplyDelete
  9. postingan yang bagus tentang bettet read this

    ReplyDelete
  10. janji happy blogging dan x menyentuh sensitiviti masyarakat .. dah cukup ;)

    ReplyDelete
  11. hi susan...
    luv ur blog, cantik dan entry nya juga menarik..
    agree with your opinion.. walaupun my blog is not the type of blog readers favorite...

    ( i thought orang KL jer suka bahasa rojak ni, Indonesia juga yah..)

    From KL with love ^_^

    ReplyDelete
  12. I like the picture of MAC cosmetics, the products are so great and beautiful. Ohh at the top the pink car, is it yours? Looks sweet :>

    ReplyDelete
  13. Hey :D
    Thanks for your comment!
    Normally I'm writing in English and German but because the product is only available in Germany and Austria, I wrote it in German only, sorryyyy~ but almost all of my Posts are in English as well (:

    ♥♥♥

    ReplyDelete
  14. thank you all :)
    and about the pink care on my entry it's doesn't mine :)
    i copy from Google ^^

    ReplyDelete
  15. I like stella lee blog too!
    and yes she's very peramah.
    dia balesin komen yg masuk ke blognya satu-satu.
    jarang bgt blogger yang udah famous tapi masih mau balesin komen satu-satu.

    ReplyDelete

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...