Wednesday, November 30, 2011

Welcome December

Shalom. Good day ya!

Alohaa December,, be nice with me, please! *orang putih kesasar di tarakan.
This is December  kan? Christmas just corner around, and how is your preparation for Christmas? already light up & decoration your home? 
I hope this December better than yesterday *previous month, and more  berkat coming to my personal life & my lovely family!!

when December coming,  my day is more happier, you know why? because in my kepala otak Pohon Natal* my current Christmas tree is small, and I would like to buy the big one , Kue Natal,*my hand made  Baju Natal *kalo ada…

Sunday, November 27, 2011

Syahrini Cium Pipi David Beckham

 Syahrini cium pipi David Beckham?? ya, its true, and i just normal, biasa aja, itu kan sign say hello! just say hello...!
Syahrini merasa bangga karena terpilih sebagai artis yang menyambut kedatangan David Beckham. Dengan wajah penuh senyum, Syahrini mengalungkan leher ke pesepakbola asal Inggris tersebut.

Watched these video make me cry!!



Shalom. Morning!
how are you all? hope ok ya! like me, .....
today I learn something…! stop complain about your life, God know the best for you! but, I change the word, to being Stop complain about your life, there are many people outside who is have difficult life than you! why I change it? it because im just realize that mu life is better than them.. who are them? they are people who have no family, I have family, and it’s a great present I ever got! even sometime there is time they make me disappointed, angry but they still my lovely person!! 
I post entry about family today, after watched this vide!! it touching, sad and can bring out your tears!

Friday, November 25, 2011

Oh my gadd!! is it true? ohhh

 
 
Shalom. morning!
whatz up? ??
eii.. today im talking about my  personal thing.. hehe *malu la sikit :) upss!! gk usah malu kali, ini bukan  buka rahsia*emang aku punya rahsia??  atau hal hal yang memalukan, ini just cerita cerita matii! but not really la! if you know a little about me, you can get clue how am in, yang jelas im not famous blogger, just average blogger yang addicated tingkat dewa matahari!! oh really?? yess!



do  you know since when im terjatuh cinta dengan blog? sejak 2008.. udah lamakan? tapi as u can see here, my blog is nothing!! pokk..pokk.. poor Susan! im mean, i was lama at blogging world but im still not famous! hahaa.. its ok la, im blogging not for  famous, im blogging just because i like, i love! naa, its i call hobby!! waa.. keren deh hobby nya ngeblog, kalo hobby ku gosipin orang gimana?? confirm udah terfamous jadi Ratu Gosip! but gossiping its not good thing, kan? kann??






Thursday, November 24, 2011

Kenapa Mau Mamer??

Shalom. good day!
do u like gossiping? talking behind people? if you do, lets read my entry today, because I have a gossip! it hot gossip. *but it not talking bad behind people ya! its true story! no mengada ngada!

last night, I was texting with my friend, he is my classmate on Vocational High Scholl, and u know what we talking about?? dia mamer pacarnya tauu.. dia bilang, aku mau lamar dia San, ohmygoshh!! jantung ku sparauh mau copot, salut dahh!! masih muda kok mikirnya nikahh!! heran deh!! upss keceplosan !

Wednesday, November 23, 2011

When Im talking to My Hand!

 
Shalom Morning!
today is Thank Giving, but not all people celebrate it, included me! yaa.. im Indonesian, that's not my celebration!
and now Thank Giving is trending topic on twiiter! *who care?? *evil sound!
ok.. actually i have nothing special to post today! hahaa.. just wanna say that i wanna got to accompany my young sister to buy L*(*(*(* guess what is it? 
And i had to kerja setengah hari aja hari ini.. sorry! 

Tuesday, November 22, 2011

Michelle Obama Style


Shalom. morning!
this is  my second entry today..im browsing and i found something 
interest, you know what? its Michelle  Obama, U.S.A first lady!  ternyata... she is fashionable woman but have a simple lifestyle! yeaaii....! and here is picture, check it out!!

2011 American Music Awards Picture

Shalom. morning! 
these is about 2011 American Music Awards Picture,, see how beautiful and stunning they are! *they is para seleb laa!


I think Taylor Swift is look more beautiful with curly hair than straight hair, right?

Monday, November 21, 2011

Curly Hair...

 
heii..  do u love your hair? *what kind of question ya! of course i do! yea.. all woman love their hair, because people said that Rambut Adalah Mahkota bagi seorang wanita! just not all woman know how to take care their hair, no perawatan, slalu pake bahan kimia! naa, it can damage your hair.. like me, i have Lion Hair! but i never purpose to damage my hair, just entah entah kenapa rambut ku yang dulunya soft and nice, now becoming lion hair, my hair its not kasar just kembang, u know how its look like? *sorry i have no picture to show it! if you dont know just see the Lion hair.. ;p

Harper Seven


Shalom. morning!
Haper seven, when she is born im update my blog about her, and now im post entry about her again, Harper Seven is daughter for David Beckham & Victoria Beckham.. the glamor family!and iin this month David Beckham will come to Indonesia and Julia Perrez Will interview him! *lucky Jupe ;p
lets see Harper Seven picture, 
here we goo.........................!!
Harper Seven, Victoria Beckham and daughter, David Beckham family

Sunday, November 20, 2011

Header Blog


Shalom! Happy Monday!!
today im change my header, yeaa *Again!  padahal yesterday I said that this is the last header, uh.. ternyata im wrong! ini smua karena ketidak hati hatian dalam mengetik kata, see my current header, there is mistake, Coming being Coimng,! try find the meaning on dictionary confirm no answer!! maybe this bahasa planet ;P made by Susan Lolo Bua.
Than im reedit my header, Im correct the wrong, and now im will teach how to change header on blog, bagaimana menganti header di blog, If you want to know how  to make header kiss here! *easy way to create cute header! and if you want freebie header kisshere! *header gratis tis
here the way!

Friday, November 18, 2011

Buat Header Transparant Guna Photoscape

Mari Buat header menggunakan Photoscape dan GIMP, yang Gimp itu buat transparant, kalo Photoscape untuk mempercantik header!
caranya, kayak gambar dibawah ini.....

 first, buka photoscape.....
 pilih Editor!

Cara Tag Orang dalam blog

Cara Tag Orang Dalam Blog?
  1.  Type nama siapa yang kena tag!
  2. Block Nama Yang Tadi yang mau ditag.
sebagi contoh liat di bawah ini :
 Saya mau tag  entri saya yang lalu! ini lah yang ini.
maka yang aku buat itu langkah2 seperti dibawah ini :
Habis tekan Icon LINK akan keluar box camni :

Blazer


Shalom.. morning!
how is your day so far? im ok... *so far si!
as u can read on my tittle above, its about clothing, Blazer! do u know what is blazer? bahasa sehari hari tu baju cantek! :D ok.. lets see some picture of blazer! aku sengaja mau upload ini gambar,  rencana nya aku mau jahit satu buat Natal...! 
ok.. satu... dua.. tigaaaa... taraaaaa!!
its Black Blazer! 

Thursday, November 17, 2011

My Header Design By Me!

 Shalom.. morning!

eii..how was your night? did u got nightmare? or sweet dream? or aneh dream? im got aneh dream last night, I see my dream like im on planet!

I wont think about my dream, I want think about my blog! yeayy..im so in love with my blog!

ok.. see, did u notice that in lately my blog banyak berubah? from header, cursor, and background?? im tanya kalian, and harap kalian jawab on my comment box bellow! hahaa..
well, today im created new header for my blog, temanya Christmas, i cant wait For Christmas, it a big day for me, every year this is the most hari yang aku tunggu! because on Natal day, banyak kue, makanan lagi banyak.. daging ayam?? uhh 1032 jenis masakannya, bisa rasa semuanya!! *its doesnt mean im jenis yang kuat makan! 

these all my header before, i will show off all my header yaa, *jangan sirik!
im created them using Photoscape! its easy like u chew bonbon karet!!
do u know, this is my FIRST header, first i mean, buatan tangan pertamax, im desain with my hand!! look so bad! too much tete bengeee! 

Wednesday, November 16, 2011

Freebie Header Cursor

Shalom…!
im feel so rajin today, and I want give some freebie header and cursor for you..! this header & cursor design by me, but the doddle im use not mine, i ambil dari blog ini. aku take them dengan izin, not copy tanpa izin!! 
ok.. ini dia, freebie header, u can take mana mana yang kamu suka,..

blue header for free!

Aishwarya Rai

Shalom.. morning!
happy Thursday peeps!  do u already baca & tweet & update status on facebook  for congrat Star Celebrity Aishwarya Rai & Abhishek Bachchan for welcoming baby girl? if not, segeralah :P, im done ok!! even they not read or not notice that im tweet them, * toingg..toingg
I just know about this when im open my facebook, and I see this status! 

Tuesday, November 15, 2011

Cursor Buatan Tangan

Shalom.. morning!
kriukk…kriukkk perut  aneh lapar!!laparr.. mau makan! 
lupakan soal makan, hari ini aku mau berbagi tutorial yang udah aku pelajari, yaitu membuat cursor sendiri untuk blog... mau liat seperti apa? 

seperti yang ada di blog ku sekarang cursor Kepala Santa Clause!
tadi aku buatnya tu...  curi gambar santa di goole, trus edit di GIMP. & Photoscape....!
kalo mau buat itu ikuti cara ku :

Monday, November 14, 2011

Kisah Natal 2011


Syalom..morningg!!  hohohoo..  Santa Clause Is Coming To Town!! heheee… sukacita natal udah terasa..kan? liat blog ku, udah ada suasana natalnyaa!! feel so excited mau natalan!!
padahal kalo natalan tu banyak pengeluaran..bayar itu bayar ini… beli itu beli ini!! hahaa… tapi jangan takut karena banyak memberi banyak diberkati! hehe ..yang tersenyum diberkati!

kalo Natalan dalam keluarga ku tu yang paling khass.. uhhh!!
buat kue... terus kalo Mama ku buat kue toraja itu jadinya keras lempar kepala ayan pun bisa lepas tu kepalanya!! kerasnya minta ampun, makanya taun kemarin mama ku minta bantu ma orang lainn!!
 
siapakah yang tidak ingin menikmati kue ini??


Sunday, November 13, 2011

Why this happend to me



Syalom….. Good day!
even its bad day just lets say that’s its gonna be good day for us! well today i want post about my dream.. again..and again! i ever post about it ... kiss here! 


Saturday, November 12, 2011

Kate & Will

Syalom…. morning! happy weekend... today im work, so i hasn't  worship :(
im not going to worship but in my heart always with God! how about u?
dan aku udah gk tau mau ngomong apa ni.. ahh!! kita langsung aja liat gambar gambar nya yaaa... im heart them so much, sebelmunya aku udah pernah posting,,,, kalo mau liat ayook disini....!

                                    She is stunning, and million eyes keep on her style..!

Thursday, November 10, 2011

Amazing Date 11.11.11

Syalom.. 
heii.. where is my salam above this entry? I was removed it from my blog, because it make my blog fat, so in future I will type manually my salam...! 
 well, im going to talk about this amazing date, 11.11.2011.. do u think its really amazing? im personally think its not  amazing or special it just strange like alien jatuh dari planet !
but aku ada juga buat wish..toenggg.... ya maklum terikut ikut si dengan trending topic on twitter.. wanna see what my wish... this is my wish :
just average wish... nothing special...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...