Thursday, December 29, 2011

2011 Story Part 2


Shalom. slamat siang!
heii… long long time, I have no update my blog, pejam celik pejam celik, sadar gk sadar ni adalah hari Jumat terakhir di bulan Desember Taun 2011… gk lama lagi taun baru, Welcome 2012.. what you done on 2011? any change? getting better or getting worse? any regret? penyesalan slalu ada yaa.. tapi tidak dong  dengan aku.. seingat ku, taun 2011 ini adalah taun yang paling baik, banyak perubahan in my personal life, from my career, attitude and my body size, heehee..

Monday, December 26, 2011

Kisah Natal 2011


Shalom. Morning!
Merry Christmas & Happy New Year 2012!
so happy and sad, and angry.. im happy because Christmas is coming, im sad and angry for who stole my money, not stole si, but im yang kasih lost my money Rp.100.00!!
and its not my money, my mama mine, until now I don’t tell her, if I tell her, im will be killed! or not hear her nagging on 24 *2 jam!
why this happended on My Christmas day? lost money 100.00 *if you rich you can say that apalah, its just 100.000..but for me, its have big value!

Thursday, December 22, 2011

Things For Chritmas

Shalom. Morning!
done shopping for Christmas day?! I have  but not finish yet, still ada item yang belum ke beli, like, higheel *im not sure lagi mana yang mau dibeli wedges ato higheels, some cosmetics, and hand bag I hate when I had to memilih satu dari dua, kan easy when I have enough budget, I can own all thing I want, and  no need to decide which one should I buy!
 tapi gk cukup, jadi pandai pandailah puter puter otak how to make it cukup, make it happened bilangnya Pond's...
ok.. so, i wanna list all things i want on this Christmas, siapa tau ada santa clause baca atau orang yang penuh kasih dan berbaik hati mau belikan buat aku, *sumpah gw ngarep banget!

 christmas image, stuff for Christma 
waa.. red wedges!! mau..dong!!

Wednesday, December 21, 2011

Bad Santa Clause Photo

Shalom. Morning!
You better watch out
You better not cry
Better not pout
I'm telling you why
Santa Claus is coming to town
stop believe at Santa Clause, He doesn’t exist!! hahaaa… aku dulu juga sempat percaya kalo ada Santa Clause, palagi dulu aku nonton dari TV itu  Santa Clause terbang di langit, di bawah ma Rusa *Rudolf, yang tanduk nya panjang2.. hoo! how fool am I, but it was when im small, plus ada bukti dari tv, ternyata itu hanya rekayasa.. hohoho!
Santa Clause, fake santa clause, christmas day
  • Bebebee... apaan ni anak kecil??
naa, tapi santa clause itu memang ada, tapi orang biasa aja  yang make costum Santa, kalo aku juga pake baju Santa, aku jadi santa clause,, kamu juga gitu… *jadi nya kek orang bego bego gitu, nunggu di pintu rumah ngasih kado ma anak2.. :P
why im talking about Santa Clause, karna hari ini aku mau share poto poto Santa Clause, ini aku ambil dari internet,, so, here is Santa Clause!

bad santa clause photo, santa clause, christmas card
  • ya ampun ni anak, Santa Clause aja ditakuti, sampe kabur gitu...


  • hahaa.. jeleknya mukanya nangis!

bad santa clause poto, ellen show
  • Ya amplop!! ganasnya Santa Clause nya!! pake acara kekerasan lagi!!

  • Kasian si baby, tapi lebih kasian di Santa..

  • ni anak kek dipegang hantu ajaaa

  • Santa terjelek la ni,,,sorry to say!

  • Santa gendong tuyul..oh no!!


  • Si kakak senyum penuh pesona, si adek nenagis gk karuan

  • Lariii.. mommy daddy help me!





    • memang keren ya si Santa Clause ni...   

  •  
    ok… Merry Merry Christmas! God bless!

    Photo Credit TO : Ellen

Tuesday, December 20, 2011

Edit dah

Shalom. Morning!

ehhh hapus dah... fuufuuufuuuu... hahahaaaa


Kardashian Christmas Card

Shalom. Morning!

Merry Merry Christmas… kalo ada perayaan besar, orang orang tertentu, khususnya selebritis, mereka slalu ad  idea untuk membuat hari  natal mereka  lebih menyenangkan atau terkesan, contohnya saja, Kardashian’s family, mereka buat kartu Natal…

mau liat?? ini diaa..

 

nice right? but for me, they are so sexy on this picture, like usually si, my qusetion, why Kardashian family like to show off their breast?

Sunday, December 18, 2011

2011 Story Part #1

Shalom. Morning!
yesterday is memory today is present and  tomorrow is mystery, we never know what will happened tomorrow, we just plan and hope it happened as plan we done!
and sometime, the nice one happened is unplanned! right?   *ini yang slalu jadi in my life, last last malas udh buat rencana itu ini :P
This is my Christmas Card, i create it, and upload on facebook, and tag my  family & friends!

Friday, December 16, 2011

My Fav Chritmas Song

Shalom. Good day!! im going to share, some of my fav Christmas song!! ;) 

              Last Christmas!!
Last Christmas I gave you my heart
But the very next day, you gave it away
This year, to save me from tears
I’ll give it to someone special

Once bitten and twice shyed
I keep my distance but you still catch my eye
Tell me baby
Do you recognize me
Well, it’s been a year, it doesn’t surprise me

Facebook Timeline

Shalom. Morning!
happy Saturday! this is weekend, im sure many people arrange  plan where they should spend their weekend with their family,  & friend…!


facebook timeline, cara tukar facebook timeline, cara menggunakan facebook timeline, facebook, cara menggunakan facebook timeline, apa itu facebook timeline, gimana cara menggunakan facebook timeline, setting facebook timeline, tukar facebook timeline ke facebook baru
     Inilah tampilan profil facebook timeline, ehh ada header! heheee...

Thursday, December 15, 2011

Natal GPSI EL_Shaddai V Tarakan

Shalom. Morning!
Bersukalah hati mu dan sambutlah Sang Raja, muliakanlah kelahiranNya,,,,”” *nyanyi lagu natal :)
smalam Natal di gereje ku GPSI EL_Saddai V Tarakan.. just average worship, not rame and mewah but the joyness of Christmas is really live! sukacita Natal sangat terasa.. like usually, im never forget to snap picture. hehee.. even my camera is batu gosok alias hp biasa tapi hasil cepretannya not bad la!
so here is my picture!


Wednesday, December 14, 2011

Christmas is Big Happiness


 


Shalom. Good day!
Christmas day can be your big happiness, and not impossible menjadi pukulan terbesar in your life, why?


Tuesday, December 13, 2011

ehhhh apa ni? haha #edit dah





Shalom. good day!

hii… semangat!! semangat!! *lagi down si, jadinya ngeyell  gini J efek mau di PHK!

u know what is PHK? pembrhentian hari kerja…


im going to be Jobless.. nana..lalala.. Susan jobless! what a shame! yea.. I hate when I have no work, its boring, wake up every morning and do nothing! and when im jobless my weight will be increase, oh no! that’s disaster

Monday, December 12, 2011

Bad Beginning!

Shalom. Good Morning!
What a bad beginning for mee!! 
in this morning, im leave my home to go to work, and on my way, my motorcycle was broken *what the hell!. its chain *rantai motor lepas, and im try to fix by my self, but I cant! than suddenly there is a old man come and help me, au… in this world still ada manusia yang berbaik hati! Makasih for help me, God bless you!


Sunday, December 11, 2011

Natal GSPSI EL_Shaddai Tarakan



Shalom. Morning
hiiii… happy Monday!  we should be thank  this morning, because we still can breath well and still alive :)  even everyday we got new obstacle,! *never fear to face the obstacle,  we have power to beat them!

yesterday my entry about LUVIEW giveaway, its open international,  rugi if you all not join it! *promosi

last saturday night i went attended Youth Christmas worship at GPSI El_Shaddai VI Tarakan,..  wou… its really amazing! I see all the pelayan Tuhan on altar, they are very talented youth, the most interests is the girl who playing piano * keyboard!

Saturday, December 10, 2011

LUVIEW COSMETICS MEGA GIVEAWAY

Shalom. morning! happy Sunday
now it about Luview  Cosmetic Giveaway… im enter it! if you want to enter it, you can kiss this link, its open international, so manusia dari Negara lain juga bisa ikutan….
hadiahnya..lumayan !! ini kosmetik kelas dunia lho, jadi kalian harus ikutan, kalo gk rugi beii!!
gk ada ruginya ikutan!  siapa tau rejeki, bisa menang! :) :)


there are rules you had to full for enter this Luview Mega Giveaway... you can read the rules here & here!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...