Thursday, December 29, 2011

2011 Story Part 2


Shalom. slamat siang!
heii… long long time, I have no update my blog, pejam celik pejam celik, sadar gk sadar ni adalah hari Jumat terakhir di bulan Desember Taun 2011… gk lama lagi taun baru, Welcome 2012.. what you done on 2011? any change? getting better or getting worse? any regret? penyesalan slalu ada yaa.. tapi tidak dong  dengan aku.. seingat ku, taun 2011 ini adalah taun yang paling baik, banyak perubahan in my personal life, from my career, attitude and my body size, heehee..
kemarin sempat ngumpul bareng ma teman SMK, dari 10 kepala ada 4 orang yang nanya*Susan kok kau makin kecil? *Pingsan! aneh, aku makin kecil,
sampe, sms pun ada yang kirim, *San, kalo aku boleh tau kenapa  body mu skarang makin kecil?? oh my goshh! im getting smaller?? berarti taun  taun kedepan aku bisa jadi kayak rabbit, kecil! hahaa.. its ridiculous la! im wil getting big like giant! *gk penting..abaikan!

im being BB *just average BB user.. before kan im Nokia user, the last Nokia I used is Nokia E63,  im bought my Bb by online shop, when the packet arrived on my hand, im feel so happy,  yaa.. im not understand how to use BB, how to buy packet pun I don’t know,, L  but now I have 2 phone, Nokia *black white and BB...

 I m active on my blog, and now im almost reach 1000 follower,.. and everyday I got comment, thank so much guys, for you supporting, its mean soo much to me.
Hello_Kitty Emoticons     I make friendship with all people around world, lho kok bisa? yes, bisa lah, with my English yang pas pas*an.. gk more not less juga, I can make nice conversation with all them, and until now I have friend from India, Malaysia, Thailand, Manila, Amerika, London, Afrika…. and many more si.. *friend on cyber world :D
   The Duchess.. She is not really Duchess kate, just huge  fan of her, and the third is Manila woman, heii when im tweet her, im use tagalog, and see her reaction!


you wonder ya what im asked the Duchess.. im asked her, is it true that the Duchess bringing  royal baby? :) and ArtiArlene asked me, which movie of Aiswharya im watched!


1.        yaaa.. belum sempat have nice conversation udah Offline!


 and this is Maclean… He is from Afrika,,, soryy name disensor.. he is nice.. ya!

 uoug.. this boy scary me… yaa.. read his message, not clear!

yaa.. im just like make friendship with all people around world,.. i wish i could meet all them in future... yaa..kapan ajala yang penting bisa ketemu,.. hahaha! dream again!
and i got this message on my inbox.. 
Percalah kepada Tuhan, jangan kepada yang lain! ini pesan dari seorang Pelayan Tuhan di Manila.


and what else ya?? 
yaa.. 2011 i have done urus my KTP.. E-KTP.. and SIM! hehee...


ok, done! will update soon! hope soon yaa... jangan sampe belumut baru update!
da..da... thank for reading.

God bless!






2 comments:

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...