Tuesday, November 1, 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!


Shalom…
yuk ikutan  segmen  PURPLE VIOLET!


SYARAT-SYARATNYA?
Syarat dia mudah saje..tak payah susa2 nak taip2 n citer panjang lebar..
1.Wajib follow blog azfa ..muahaha..

2.Wajib klik kat link ni dan "like"---->PHOTOGRAPHY CONTEST

3.Letak banner kat atas ni kat entry korang berserta dengan link segmen ni.

4.Kalau nak tag kawan korang pun amat digalakkan supaya  lebih ramai joiners dan lebih ramailah yg visit blog korang yg cool tu..ye dak?

5.Last skali,postkan link entry korang kat komen segmen ni oke? done!

ok.. meh la join ramai - ramai..! sini kita nak tag lucky Buddies!

  http://cilik-life.blogspot.com/
http://aisyahvochelle.blogspot.com/

okkkk..... !
 

21 comments:

  1. shiema singgah sini. jom singgah dan follow belog shiema jom :)
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  2. hai !! thanks for following me ^^
    follow u back !!

    ReplyDelete
  3. Hai.Hai.Hai..Eza singgah sini dari segmen yang sama. Jom sama-sama kita tambah kawan. Kalau ada masa lapang, jempot la pergi blog Eza. Eza suka sangat dapat kawan baru. Nice to know you, yeaa! :D

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini
    dari segmen same
    jemput datang

    ReplyDelete
  5. hye..
    saya dari segmen yang sama..
    kalaw ada masa singgah la blog saya..=)

    ReplyDelete
  6. salam kenal dear :)

    jemput singgah blog yna ya? :)

    http://ynadiary.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  7. terima kasih semuanyaa... nanti kita terjah satu satu yaa... sayang smua!

    ReplyDelete
  8. I am from the same campaign. Done follow u, follow me too k! ^_^

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sme . da follow . follow blek .

    http://pinkyyana.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  10. maceh semu nyerr.... kita akan terjah blog kawan smua!!

    ReplyDelete
  11. Singgah dri segmen yg sama..salam perkenalan ..jom ke blog sya :)

    ReplyDelete
  12. dari segmen same ! done folo . salam kenal yaww :)

    ReplyDelete
  13. jom follow saya
    www.ottantiffsolution.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. hana dr segmen follower ;) dtg usha blog awk ;)
    http://dhyeahana.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. singah dari segmen yg sma ..follow sini ..jan lpa follow balek kalo sudi . : )
    salam kenal ya ?

    ReplyDelete
  16. nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

    http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

    ReplyDelete

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...