Friday, October 5, 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?


Salam.

kalau ditanya kenapa suka berblogging? karena saya suka, bisa bercerita di blog, curhat curhatan, dan bertingkah ria :) hehee.. itu bukanlah alasan  yang tepat sebenarnya, saya buat blog karena saya suka menulis, instead berbicara. katakanlah silent girl yang hanya berbicara kalo suka dan mau.. kalau tak diamlah aku... tapi sebenarnya aku juga orang yang pemalu.. malu malu meooww :) :)

sejak bila aku berbelog ni? kuang lebih dah  4-5 taun dah, first time i sign up ni tahun 2008, skarang dah 2012, kira sendirilah dah berapa tahun.
firstly, tu aku buat blog ni, tak deh siap siapa yang jadi sumber insiprasi aku, saja nak buat, sebab ini termasuk assigment kat sekolah aku, so mau xmau mestilah aku create satu belog kan, kang Guru aku marah tak bagi aku mark, kenalah aku..mampuii!


sekarang ni banyak pulak aku jumpa blogger yang meletup meletup... tapi saya tak lah obses nak jadi cam diorang, diorang dah famous tu dah rejeki, saya tumpang gembira bagi mereka,, jadi merekah yang skarang jadi sumber Inspirasi saya,.
tujuan skarang saya berbelog dah bertambah, dari untuk menyelesaikan tugas dari Guru, skarang dah tempat aku berbagi cerita dan mencari rejeki,.
saya harap kedepan blog saya makin baik. 

sekian dari saya.
maaf penggunaan *kau pada yang lebih berumur.

saya ikut segmen Lyssa ni,


46 comments:

  1. datang dari segmen sama.
    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini jugak ye :) http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  3. dr segmen lyssa =)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  4. Then suatu hari nanti kamu yg bertuah akan memegang dan membaca karya hasil air tangan Nur Sabrina dan disertakan signature. Lai lai lai... berangan!

    ReplyDelete
  5. Salam :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  6. sorry kesilapan melanda.

    dari segmen lyssa :)

    http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  7. segmen yang sama..

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
    Salam perkenalan...follow sini..no.1572..
    jemput singgah blog fendy...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  9. segmen same..bw ~
    http://sampaicucuratap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yg sama..happy blogging (^_^)v
    http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen lyssa ^_^

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  12. hi!

    dr segmen yang sama :)

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    #1575

    ReplyDelete
  13. MORNIIIIIING!!
    Singgah sini :D

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  14. assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  16. Dari segmen yang sama ...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  17. http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  18. dari segmne yang same.. singgah cini..

    http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  19. Hai , dari segmen yang sama :)
    Hepi blogging yerr .

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  20. maryam datang lelawat sini :D

    http://kazeyuko.blogspot.com/#/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  21. Dari segmen yang sama..
    done follow you! (1579) follow me back!

    http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  22. Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

    http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  23. Zam terbang melayang dari segmen Lyssa & mendarat kat sini ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    Ok, gtg now~ Bye :D

    ReplyDelete
  24. datang menyerbu blog oshem ini. from same segmen. hit me back yer :)

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  25. Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

    Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  26. singgah BW dari segmen yang sama ^^ happy blogwalking

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  27. Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


    Tq

    ReplyDelete
  28. BW dr segmen yang sama

    http://eryati.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. salam..singgah sini dari segmen yg sama http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  30. singgah sini dari segmen yang sama :) jangan sombong-2 ya :)

    ReplyDelete
  31. singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

    ReplyDelete
  32. Datang melawat sini :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  33. singgah,baca entry dan follow sini..=D

    http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  34. dtg terjah dari segmen yg sama. follow sini. 1583. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  35. @Ukhti Azza kita xsombg la sayang, nanti kta terjah belog Azza yee

    ReplyDelete
  36. @ Semua nya : makasee.. kita dah cuba terjah semua :)

    ReplyDelete
  37. hi.. singgah belog awak n follow, dari segmen sama :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  38. salam hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea..
    klu sudi follow la skli hehehe

    ReplyDelete
  39. singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

    ReplyDelete
  40. waahh..sgt lama..da 4 tahun :)

    http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  41. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    ReplyDelete

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...