Sunday, November 13, 2011

Why this happend to me



Syalom….. Good day!
even its bad day just lets say that’s its gonna be good day for us! well today i want post about my dream.. again..and again! i ever post about it ... kiss here! 


maybe u say im mengada ngada or ngarang cerita, but its really happened to me, and when i got the dream, i mean my dream muncul muka  the most people i WON'T see  and remember it make me sesak nafas dan lebih parah dari mimpi buruk!! aku herann, kenapa begitu kenapa muka jelek tu muncul dalam mimpi, okk fine!!
skali dua aku gk heran, But its almost every week ada aja mukanya muncul!! kalo bisa aku ketemu ma tu orang, aku nanya kek gini ** pngil aja di Jelekk yaa!!
Aku : Jelekk kok kau muncul trus didalam mimpi ku? kau sering kutuk2 aku yaa?? 
kira kira apa jawabannya yaa

kalo jawabannya iyaa... aku mau gimana? kalo jawabannya lain dari yang itu,... aku mau gimana? *siapa ada jawabannya! jawab kan lah!!im really want to know, what the mean of my dream! huu..dont tell me that this is modern life,  im still percaya dengan mimpi2.. yeay!! aku percaya dong stiap mimpi itu there is maksudnya but sometime tu gk percaya! hehee...
back to topic...
 im seriously peeps , im do hate when he appearance on my dream, i hate the person because he ever hurting me! and now i never think of him, even talking, texting moreover meet in person, but why you come on my dream?? why?? arrgg,,i wish i could stop my dream! 

but when im take it seriously its drive me fool!! so, letting aja, mungkin is the better way!




2 comments:

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...