Friday, October 7, 2011

Jiwa Kacau 1st Anniversary Giveaway


Shalom.. salam sejahtera!
hari ini entri tentang nak join segmen.. erk.. Susan ni suka sangat  nak join segmen, ya lakan.. nak cuba nasib, lucky kerr tak nak dapat domain free!! hehee.. belum papee dah bemimpi nak menangg!! takpe.. berangan kan boleh, tak de yang marah pown!




ada yang tetanya tanye knpa Jiwa Rusak ni buat Anniversary Giveaway , sebab blog die dah berumur setahun.. waa tahniah la cam tu! soga kedepannya lebih berjaya dan boleh jadi OTAI!
ada pun syarat syarat nak join Giveaway ni :
  1. Buat satu post tajuk macam kat atas nie…
  2. Copy banner dan letakkan ke dalam post… Link kan banner ke post nie…
  3. Buat satu entry simple dan make sure ade name blog Jiwa Kacau dan di linkkan ke post nie atau blog nie…
  4. Tag 5 orang blogger lain…
  5. Copy banner dan letak di sidebar (tak wajib)…
  6. Follow blog nie (tak wajib)…
  7. Follow Facebook fan page (tak wajib)…
  8. Follow Twitter (tak wajib)…
  9. Tinggalkan link post penyertaan anda di kotak komen di bawah…
  10. Peseta mesti mencecah 100 orang sebelom pertandingan ini ditutup…
Hadiahnya…

  1. Satu domain percuma dan hosting 1GB Storage dan 10GB Bandwidth selama setahun…
  2. Satu domain percuma selama setahun…
  3. Hosting 1GB Stroge dan 10GB Bandwidth percuma selama setahun…

Semua pemenang akan dipilih degan menggunakan sistem random.org… Tarikh tutup penyertaan setelah peserta mencapai 100 orang
waa.. siapa la yang dapt hadiah tu yerr?? *tanye kat random.org :D

dalam syarat giveaway ni kena tag 5 rakan blogger, dan disini saya tag 5 rakan blogger :

4 comments:

  1. Maaf...agak kurang ngerti bahasa malaysia..^_^

    salam kenal ya, udah di folow :)

    ReplyDelete
  2. @Hanif ok... selamat mencuba :) * saya pun cuba2 jugak ikut ^^

    ReplyDelete

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...