Monday, September 19, 2011

My Dream


My Dream.. rajin hari ni yaa.. buat 2 entry dalam sehari..
tapi entry yang tadi tu, buat seseorang yang nelak diri saya di fesbuk tadi.... bukan untuk kamu ya... untuk dia.
Talk about dream, sure la, smua orang pun punya impian.. kan,, kann... 
sini duduk rapat.. rapat... hehee.. tapi jangan rapat sangat... xexexx..
today, im going to share my dream,, belum jadi kenyataan si, but masih dalam proses..
mari... mari.. sini bacaa......
My life is about find the way to be success and do it! I wont waste my time to do something unimportant.
Ini Bio ku di twitter.. cieee... My life about find the way to be success... ok..ok.. God willing!

My Dream..... :
im want being Superwoman.....
peeps, dont worry when im being Superwoman i wont forget u.. hehee...



When im rich.. errkk bukan, kalo saya ada uang lebih, mau beli ini mobil.... warna merah ohh!!
and this is the most important.. bangun rumah for my Mama & Daddy.. doa doa kan la ya, biar ini become true.
Ini pulak mobil,,, naa,, jemput jemputlah ke blog aku sering sering ya.. hehe..
ok.. thats some of my dream... nanti sambung lagii..... da....

No comments:

Post a Comment

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...