Saturday, September 3, 2011

Teman jenis apa kau!!



profile divider
alalalaa.. hehheee..icicicicic... tralalallala #singing
alalalaaa... kok jadi blog singer si! uhh... gk ada idea si mau nulis apa.. just tulis apa yang ada dalam mind la.. kkk... apa cerita mati hari ni? ini mau cerita tentang itu lo, teman kalo time dia senang lupa ma teman, tapi kalo susah, baru sadar! iyukk! sumpah!! ini tu sangat2 disgust me! eii u, u lupa ke dengan teori Aristoteles, yang manusia tu saling membutuhkan, yaa.. memang la waktu kau senang, mungkin gk butuh teman yang lain.. tapi u had to remember that suatu saat u pasti butuh teman lagi...  mau tahu ciri - ciri teman yang kaya gini! mehh sini.. baca ni entri completely....



..... kalo dia lagi  senang2, kaya ada disuatu tempat yang hanya ada dia, boro2 mau sms kita... jangan kan sms, liat kita OL aja di fesbuk, mau say hi pun gk ada, dia dok sibuk dengan status nya tu yang suka bejiwangg! tak yah bejiwang sangat la kan! boleee?? **emosi niii :D

.......................no hp kita dihapus dari kontaknya!astagaa!! gk juga sampe segitu nya baa cuyy!! u tak pikir panjang kee, dah bekawan betaun2, than senag2 jerr kan main hapus2 no kawan! ohmygoshhh! im confuse la why ada orang kaya gini dalam dunia yaa!! enak di bina aja orang kaya gitu.. dibinasakan, i mean!! * isss..isss....
.....................ah time susahhh.... dok datang kat fesbuk, post something on wall... laaa... kena sampuk kerr? dah cam tu, mulut laser sangat... tak sayang mlut kot, orang buat something, dia tanya pulak, nape yee u buat cam tu, u nak kena bayar ke? elelelee... mulut! i buat smua tu bukan nak cari duit la, sebab i sukaa jerr... tak mcam awak.. skit2 duitt... duitt... duittt.. banyak sangat kerr duit awak tu!! if u have much, meh  bagi kat kitaa.... **talk to my self :D
................biss dah ngan mulut laser die tu, kluar pulak rasa tak malu diee... siap nak minta no. phone kita pulakk... cakap cam ni * ei u, brapa no hp, bole bagi saya? laa... dah takde ke dalam handphone die ni budak.... sampai no kita pun udah gk ada.. what the ponkk!! kita jawab la, eh my no still yang lama, u never change la... dia answer kita, alreadi kena executed!! whatt?? my no tu kriminal kerr, ohh gadd!! dah u executed, ya sorry lerr, kita tak nak bagi laa,,,, u cari la sampai dapat..!! enak aja main hapus2... trus mintak lagii!! isss.... 

aku gak suka la orang yang kayak gini!! sok sok*an.. isss!!

3 comments:

  1. ya ya .... seru female banget nie blog/......salam kenal ya neng ...........

    ReplyDelete
  2. wah wah mantep bener bisa edit blog hehe

    ReplyDelete
  3. Thank you for sharing these resources.

    ReplyDelete

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...