Thursday, September 15, 2011

Pencarian Bloglist Mairaqueen


Heloo... uhh.. aslinya si aku ni blogger Indonesia. tapi aku mau join program Cik Maira ni, tadi dapat infonya di group di facebook... tanpa malu2 aku join, ehh tak yah nak malu, bukan mencuri pown.. heheee.. nak komen sikit la tentang Blog Cik Miara .. cik Miara jan mrah yerr,, :

Blog Cik Miara ni cumil, cam owner jugak... sejuk mata memandang... Tak berat nak bukak,, ada setengah blog tu, lambat sangat nak bukak, cam blog aku.. iss..iss.. Blog Cik Miara ni pun hebat la, sbab ada tutorial, so if korunk nak try, me sini... picit sini! okk! :)
 Female.

2 comments:

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...