Wednesday, May 9, 2012

Sorry! Bukan Maksud Menolak



Shalom.
Greyson Chance bilang   :
You're so afraid of taking chances,
How you gonna reach the top?
 and his song for me, hahaa.. how come i say that? i will telling you my story, and it doesn't mean i tolak rejeki yang coming into me, so guys baca my entry, please don't close my blog tab before you finish read.
ok, kemarin lagi kerja bertatapan dengan Miss Excel, and my smartphone * i called it smartphone cuz  i dream a smartphone ringing, my beauty friend calling & text me, aku gk jawab cuz my smartphone rusak, speaker gk bisa dengar suara... but if listening music boleh #heran, so i borrowed my office mate's phone and i call her..

Me : Hallo..Berty ni aku Susan...
Berty : haloo... iya say, eh mau ka kerja ditempatku?
Me : shining eyes kembang kuping, mau..mau... this is i wait for age, i want new job 


ok.. i asked she to telling me secara detail the job she offered me, ok i got! nice job, basic on her explanation i dont work @fiel you know kalo diperusahaan itu kerja dilapangan sedikit berat, aku maunya kerja diruangan, bukan niat memilih milih tapi yaa that's me! #i dont know how to say..
trus aku ngasih tau dia, ntar aku kabari kalo aku udah pikirkan, ok selesai!

beberapa menit/jam kemudian, my friend texting me, he is Ronal, Ronal sms aku, nawari kerja juga, eh dia bukan boss la, tapi dia ditawarin kerja juga ma bossnya, tapi skarang dia juga kerja ya same with me, berhubung gajinya lebih besar dari kerjaan baru yang ditawarin ke dia, dia ngasih tau aku... dia bilang mau gk kerjaan baru... aku jawab, mau dong #benafsu
dia malah ketawain aku pas aku bilang gaji ku sekian Rp. 21054015752146845251357, hahahwakakweakakak, kumpau kalo aku bilang, trus dia bilang gaji yang kerjaan dia tawarin aku itu Rp.2.500.000 waaa...gaji manager tu Nal!! aku teriak di hp!!
sumpah gajinya memang besar aku kerja di tempat ku beberapa bulan tu,.. tapi aku bilang juga iya ntar aku pikirkan.
after home, i discussed with my mama, but my mama show DISAGREE  face..ok i got her mean, mama belum dukung mau pindah kerjaan baru, biar  gaji tinggi, mungkin next time laa...
why i try find new job? maybe you want to know what the reason. i have no reason ok, i dont have such i dont like my current job, just i want find new job for try my lucky have high salary, ya you know i have big responsibility as a daughter i help my parents,..
i do hope one day i will got my dream job!
for now, aku bersyukur banget bisa dapat pekerjaan ini, aku kerjanya Admin Pembelian di Perusahaan cold storage, sering2 lho makan udang..
ok..i tunggu next opportunity come and knock knock me! 
come and say *Susan please dont let me go!
And now time to say thank for reading.
Many blessing.

17 comments:

  1. wihi , lama gak maen kesini :)

    ReplyDelete
  2. HEHE
    pasang backlink sya donk
    cek di sini
    mylintas.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Thank you for your comment on my blog:)
    You are very kind!;) also loving your blog, so keep it up and i'll be back! from High speed photography

    ReplyDelete
  4. Wow .. you have a beautiful blog. Baca2 halaman about kamu, ternyata PINK lover. Hhh... ketemu lagi Pink Lover seperti adik terkecil saya.

    But, anyway .. this is a great site ..

    Keep good work Susan ..

    ReplyDelete
  5. @EYSurbakti iaaa :)

    @Irwantz : ok, segere

    @Always : ok, no problem, million thanks for drop comment her :)

    ReplyDelete
  6. waahh. excited dpt kwn blogger dr indonesia. nnt boley ngak ajar sy bahasa indonesia? Ngee :DD

    Nice to meet u susan ! Moga awk dpt kerja yg awk impikan selama ini. Amin amin amin.. :)

    ReplyDelete
  7. @CiK FizA bisa aja...asal mau belajar, ntar saya ajarin :) ok, makasi doanya ^^

    ReplyDelete
  8. Love the title and description of ur blog!! Hope you are having a wonderful day!
    -Jyoti
    Style-Delights Blog
    And don't forget to enter the Romwe.com Giveaway!
    Enter my giveaway - $40 to shop at Romwe.com

    ReplyDelete
  9. you have a lovely blog :)
    I really love it!!

    http://bubblemylicorice.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. kalo kerjaan impian saya sih yang tidak ngikat tempat atau waktu.. #penulis, seniman, photographer, ato blogger (kalo uda jadi publishernya adsense. hehe). sayang belum ada yang dapet. :)

    ReplyDelete
  11. great photos! I would love it if we followed each other. I'll be following you through GFC!

    FashionSpot.ro

    ReplyDelete
  12. funny photo animals : http://adf.ly/8kApu , http://adfeslklcmlcm or http://adf.ly/8hnci (click here)

    ReplyDelete
  13. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete
  14. all : salam kenal ya... thank you very much for coming :)

    ReplyDelete

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...