Tuesday, March 20, 2012

Tempel Muka Di Tembok

 
Shalomm...
New..New.. And New! feel excited cuz today i can edit my blog, make it look more kawaiiiii ;p
yaa, its pretty tired si, tapi sesuailah ma hasilnya, gk ngecewain.. see! my blog is cute! the most i like here is my header, she is Korean! *naa.. jadinya Korea Fever! did you know, mau edit blog itu gk gampang, butuh waktu yang lama, dan harus kesana kemari nyari tutorial! jadi, kalo mau edit blog harus ada waktu yang tepat, jangan mau edit trus ada gangguan, confirm blog jadi ancurr.. sehancur muka Sule ;p *issss..
out of topic.................!
 
Blogging time.. talk about someone *cimimimi..  hahaa..  that’s my last status on BBM,,
Who is I want to talk about.. She is mulut asal ngomong…  maybe she have no otak kali yaa, so kalo speak with someone main hantam aja..  kira orang gk punya  persaan apa! case like these always happened on media social, especially facebook, alahh konon mau mamer gitu.. biar dibilang  waaa..awwww! kelaut aja lo!  be wise la ya, kalo mau  komen orang sebaiknya pikir2 laa.. jangan main hantam aja!
ok.. this is for someone outside yang have ugly attitude! poor you bebeeuu…
naa, this make me remember something *when I was on school..
listen my conversation yaa *that’s awkward when I got flash back about this!
My Friends : bfahlairryqehrfqabfabjbd *talking talking cerita mati…
then, there is my  classmate who standing on my front, I saw him so messy, pokoknya rembes laa.. sakit mata ku liatnyaa.. trus mulut ku kelancangan * Ehh  *(*( Name sensor, kau gk sterika ka bajumu, rembes betul jugaa..
guess what his reaction !! He answer me and pointed his finger to me *San sekolah kan dulu mulutmu!!
Malu!! I’m speechless..  *I learn from this! huhu…pok..pok… temple muka di tembok!
hehee..akhirnya belajar! ok.. hati2 kalo bicara, orang pintar bilang *Karena pulut santan binasa, karna mulut badan binasa! 
thank for reading! God bless..
 




17 comments:

  1. Hello from France
    Thank you for your membership in the directory, I am very happy!
    Your blog is accepted in the Indonesia section
    The creation of this new blog "directory", allow a rapprochement between different countries, knowledge of different cultures and traditions.
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
    I realize it existed before because this kind of blog, which alas is gone
    It's new just since 1 month and if there are improvements to make, I am totally at your disposal
    The more people and more opportunities that will,
    You are in some way the Ambassador of this blog. It is you also have to make known after your contacts and friends in your area of ​​Blog
    The success of this blog, all depends of adherents, during your next comments with your friends ask them to come in the 'Directory' enclosing the address
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    Your blog is in Indonesia and the list I hope this list will grow very quickly
    friendly
    Chris
    Here the image to know the "directory" to your friends to put on your blog
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/19/120319072128505749603643.gif

    ReplyDelete
  2. mulutmu harimau mu...hehhe

    eh iya, ada lomba blog tuh, hadiahnya jalan2 ke Korea. Coba search di google touch korea tour kto Indonesia buat info lengkapnya.. ato buka blog aku..hehe
    Saya juga lagi proses nulis blog tentang itu.. siapa tau bisa gratisan ke korea..hehe

    stylish generation

    ReplyDelete
  3. Waaaaaaahhh sule jadi bahan perbincangannn emang sule hancurr bangett ya mukanya wkwkwkwkwkk ampung kang suleee buakn gw yang bilang

    ReplyDelete
  4. wow..tampilan baru..keren banget..Korean Style kah ini :)

    ReplyDelete
  5. wah.. sepertinya sudah jadi master blog nih.. :D

    salam kenal & happy blogging :)

    ReplyDelete
  6. yang ganteng2 dan cantik2, tolong komentar kamu disini http://andijohdari.blogspot.com/2012/03/trend-media-sosial-2012-di-indonesia.html

    ReplyDelete
  7. ane udah follow tag tunggu follow backnya
    www.yyulio.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. your blog is so cute, i love it ! nice post dear ;D

    follow me if you love to and i'll follow u back <3

    http://mithakomala.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. @ All : Haloo.. Makai yaa.. udah drop some love!

    ReplyDelete
  10. mantap2
    follow blog me yea
    http://oziecyber.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. emank ngedit blog butuh banyak waktu dan tenaga juga. kotak komentarnya lucu.

    ReplyDelete
  12. ngomongin tentang ngedit blog, gue juga lagi pusing...
    Pusing kenapa? Yah, gue pusing, mau gue taruk apaan di blog gue, biar keliatan oke, keliatan cucok..

    Awalnya gue berpikir pengen letakin kursi kayu yg antik sama meja yg udah berumur ratusan tahun, tapi gue gak nemu-nemu tuh barang. Trus gue juga berpikir mau kasik kolam renang, biar pembaca blog gue bisa baca post gue sambil berenang. Tapi gak ada arsitek yg pas yg bisa ngedesain.

    [Lu mau ngedit blog apa mau bangun hotel, Hah?]

    Sory, itu jiwa gue yg laen. Dia emang suka nyeletuk. Kalo mau kenal gue sama dia, maen aja ke rumah (baca: blog) gue dighe-oghe.blogspot.com/2012/03/puyenk-dot-aidi-puyenk-dot-net.html?m=1...

    Okeh, gue harus cabut dulu. Mau mesen tipi sama komputer buat di taruk di blog..

    Salam kepala memutar...

    ReplyDelete

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...