Thursday, March 29, 2012

Firmoo Optical


Shalom.. ! how are you doing guys? hope fine yaa.. life treat you good as he treat me :)
today, am so excited, cuz there is "someone" want sponsor my blog, He will send me their product, but before the stuff arrived on my hand, i want tell you about this,
i was checked their website, click here to go there , they glasses is so awesome, i love all the glasses model, they are stylish, pokoknya cocok deh buat smua orang...
naa, kemarin lagi facebookan, aku baca iklannya, mereka nyari blogger from over world, buat review produknya itu..yaa, aku langsung deh ke blognya.. and send email ke yang bersangkutan... 
tadi pas ngantor, buka email udah di balas...!
buat kalian yang mau review juga, bisa tu.. kirim aja email ke liwenjie@yahoo.com
yuk... have sneaking peek glasses nyaa...!
this is for women... so girly & cute!


 


and this is for men..


I want this! :)

masih banyak lagi.. kalo mau berminat silakan ke webnya yaa... ini laman facebooknya!
ok.... byee.. byee!!  
God bless 

2 comments:

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...