Wednesday, June 15, 2011

Nora Elena On Twitter



Nora Elena? uhh.. nama spe tu? laa.. tu kan drama kat tv 3 yang tengah melanda satu Malaysia, Heii.. not only Malaysia, But Egypt, Singapore And Indonesia.. yake? is iss hebat sangat ke drama tu? siapa Hero & Heroin die? yang Hero Aaron Aziz yang Heroin Siti Saleha…
haa…  now tak nak cakap panjang lebar, kite nak cite skit sal drama ni, korang tau, dalam banyak banyak drama yang kite ever watching, drama ni la yang bessttt gilerrr… sampai buat kite fever.. heheee.. dasyat kan?  drama ni takde kisah rampas merampas harta, takde cite Dato’ dan Datin, takde juga cite fighting fighting…  so, cite apa? ni cite pasal cintaa.. http://www.emocutez.comcinta yang romantic and loving… romantic cam napun ada jugak kisah gaduh gaduhh.. hehee…
ni drama adaptasi dari sebuah Novel, tajuk nove *ltu Kasih Yang Suci*, kasih seorang hubby yang suci buat wife die, tapi si hubby ni, actually kan, die nak redeem  kesalahan die kat wife die tu, bab beberapa tahun yang lalu, time mereka remaja,  si hubby ni rape wife die… isss iss.. dashat sungguh cite ni, .
naa, now I pikir tak payah la nak cite lagi, smua pun tahu kan cite nii.. skarang I Cuma nak share share jek, Retweet dari Pelakon pelakon  Nora Elena….  katakana la, dapat jumpa dah face by face ngan meka ni, happy sangat time Seth Tan, tu reply my tweet.. rasa nak lompat lompattttt http://www.emocutez.com

jom.. kita tengokk….
Ni i yang tweet kat SethTan tu.. hee.. i mean Aaron Aziz...

 ni yang buat depaa nak melompat lompatt.. happy sangat. tak sangka pun Aaron nak RT, even say Thank pun dah happy :)

awww.. ni yang buat nak terbanghttp://www.emocutez.com ni, see on his wall on facebook, he retweet my tweeting, hehe.. tgok tu, He Love His Fans... 
and than, ni RT dari Insp. Amir,,,, hehee.... pandai pulak la Insp.Amir ni cakap Indon. 



lalalalaa.. ni pula RT dari si gedikk Yvonee tu.. hehee, tapi die tak la gedik cam dalam TV tu... Tepuk tangan skit buat Yvonne clopp cloopp clooopppp http://www.emocutez.com ... sbab die bawa watak sbagai Yvonne dengan sangat baeekkk...
bawa RT Wan Sharmila tu ada RT lagi dari Erry_Putra.. abang satu ni memang rajin kat twitter..  rajin jugak RT peminat die...

cubaaa tengok tu, Aaron Aziz ucap tahniah kat WanSharmila bab die bawa watak tu ngan sangat baekk.. tak pasa pasal byak yang *benci* kat Yvone, but remeber.. yang kena benci tu Yvone Not Wan Sharmila... ( i pun ada cakap kat Wansharmila uyang i benci die jadi Yvone but i love her actually, love as WanSharmila) as u can see, she smile je time i ckap cam tu... laa... say more pliss.. hehee...


so sad kan? apa hal pulak nak sad sad ni?? sad lah, bab Nora Elena dah nak end ni malamhttp://www.emocutez.com... huhuhuuhhh... 
dalam twitter, Wan Sharmila (Yvone) ada kasih remind, jan lupa tengok Nora Elena ni malam... nak tau apa die cakap? mee mee sini kita tengok 


 i pun tanye la, apa ending Nora Elena ni? nak tau apa? i sure, u all nak tahu kan Ending cerita Nora Elena ni?
ni ending die.... 

Ending die, kita kena la nonton ni malam, jangan miss tauu..... okk.. laa, dalam drama ni sayang sangat, Siti Saleha tak pernah Rt aku.. huhuhuuhhu.. even i dah try many time, but not lucky enough laa... apapun enjoyyy ni malammmm!!!Layannnn! http://www.emocutez.com




2 comments:

  1. certa ni adaptasi dari sebuah novel bertajuk... Kasih Yang Suci... klunsy tak silap la

    ReplyDelete

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...