Sunday, April 29, 2012

Kaki Giveaway....!



Shalom…
morning… cheerrrrr!
this is Monday, and I wore blue shirt, this is new short lho.. my daddy bought for me :) #mamergitu
see my lately entry most of them is about giveaway.. ya, saya kaki giveaway, kaki kontes, kaki kuiz dan kaki online.. :) and praise The Lord, I won.. not all of them, adalah few giveaway aku menang, skarang hadiahnya masih on the way, maklum from luar negeri Australia & America & London, waa… keren kan..
naa, hari ini aku ada upload beberapa gambar ke fesbuk,, dulu zaman skolah 10122  poto ku upload/ harii, narsis kan? duluu, but now.. am stop being narcissist on facebook,gk tau, rasanya facebook skrang tu sepii..yakan? 
ok.. ini dia gambar2 yang aku upload tadi....!
this prize from Miss Luelue.. i won her giveaway! Thank you so much Miss Luelue.
God bless you more and moree! #sorry am late blogging about this prize :)


dan ini tupper ware, aku menang lomba komentar terbaik buat http://www.tabloidbintang.com/ di twitter! my comment termasuk 10 besar terbaik... thumbup for me! #cieeee

 Ini juga hadiah dari giveaway Pond's wii..banyak Pond's yang aku dapat, gk sempat snap picturenya, jadi ini aja tas kecilnya yang sempat, cuz it everyday aku pake...! this giveaway host by Cominica.net and sponsor oleh Pond's Indonesiaa..
dan, ini giveaway  yang aku tunggu datang...
Thank you God for blessed me :) this giveaway host by http://www.stylishbynature.com/.
i won Glasses, from Firmoo Glasses....

waouuu.. juaraaaaaa 1 menn!! pertamax :) thank you Miss Chococcuro,
God bless you moreeeee!
on this time, pengumumannya aja aku kasih liat, ntar kalo prizenya udah on my hand, aku buat entry lagi... hehee..! #janganbosan
and this wedge will be mine next week!! can't wait.....

love you white!! huhuhuuuu....!
yaa.sekian entry hari ini.. ini pun curi2 tulang ni update blog.,,, :)
ok, thank for reading.
God bless.
 

3 comments:

  1. gak paham sih maksudnya artikel ini,,,,, tapi keep posting aja lah, yang pennting tetep eksis

    ReplyDelete
  2. Tukar Link Dong
    Banesia

    Http://banesia.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hehe selamat yaa :))

    http://inezdivaa.blogspot.com

    ReplyDelete

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...