Friday, January 25, 2013

Happy Birthday Curly Girl.


Shalom..

tarrrra................raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
 1. Super Plus BB Cream Hot Pink Rp112.500
     Pernah aku pake ni BB Cream, memang ok, bagus soalnya, muka aku kurang berminyak, yes my skin type yang berminyak, so apa apa kosmetik yang aku mau pake harus ada kata #free oil, atau sejenisnya. Bb Cream ni juga ada anti wrinkle, oh ye babe i'm now 2# years old, and it's normal for any girl on my age to start wear Anti Wrinkle skincare :)

1. Dear My Essence in Lips-talk EPK003! Rp. 80.000
    
    Lipstick From Etude House! lagi lagi Korean Kosmetik, mengada ngada :)
saya suka kosmetik Korea karena ianya soft and glowing, aku gk suka yang bold giteww.. tapi still suka kalo orang lain yang pake, soalnya keliatan cantik. hooo... pandai bermulut manis kan.. hahaaa, seriously i like!

dan sebagai ucapan kepada Agnes Oryza Kristel :)
 Selamat ulang taun, semakin bercahaya bak bintang,di dunia blogger, dan bisa menjadi berkat bagi orang lain.teruskan berblog. 

i have joining Airi's giveaway!


Klik here to join.

And Also i joining LolaRose's giveaway! yeiii :D






God bless me 




6 comments:

  1. Thanks for your lovely comment dear (:
    I wish your dream to go to a castle comes true!
    Anyways, aku pernah pake bb cream skin 79 yg itu jg, tapi yang warna ungunya, hehe. And you're so right, take care of your skin while you are young.


    Gbu

    ReplyDelete
  2. @Stephanie makasi jugaa.. senang banget entry ku dikomen.
    i'm wait your fairy tale wedding.

    Gbu too

    ReplyDelete
  3. I've read your post! Thank you for joining my giveaway,
    wait for the winner announcement on January 28th ;)
    Have a nice day :D

    ReplyDelete
  4. BB cream itu semacam foundation ya? wkwkwkw.. ga pernah make-up-an soalnya jd ga ngerti hahahaa

    ReplyDelete
  5. Thіѕ іs a topіc thаt's near to my heart... Cheers! Exactly where are your contact details though?
    my web page: V2 Cig Review

    ReplyDelete
  6. untung bukan ce ya....
    urusan nya ribet...hehe :)

    ReplyDelete

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...