Thursday, March 13, 2014

Kerja @Tambang..


Shalom…

Quick update from me…
anyone miss me? ehh hooo.. am back! :) :) *feel so excited cuz I could updating my blog!
this is u call kesempatan emas jangan di sia siakan, hahaa

ok, I have much story and photo to share, just sometime the time not beside me, asal mau update blog ada aja halangannya, blogger kena banned la, jaringan error la, and sometime me pun error  ^_*
saya kerja di tambang, dan as we know tambang itu identik dengan pria.. that's right! my coworker is about 80% are men, and just 20% are ladies, tapi almost ladies here berjiwa laki laki, iron lady,
included me la.. cuz if you lemah lembut u gonna die here.. hidup di tambang itu keras, first jauh dari keluarga, yang tadi nya masih manja ma mommy and daddy di tambang harus independent, yang tadi nya kerja hanya 7-8 jam di site kerja 10 jam... kalo badan lemah harus minum suplemen biar gk mudah drop..
yang tadi nya suka keluar malam, di sini gak ada tempat yang bias kamu datangi, jadi keluar site hanya 90 hari cuti 2 minggu for nonstaff.
tapi still can out of site if we off, just return, free of charge.
as u can see from picture above, kerja di dunia tambang harus berjiwa laki laki... so u girl yang type lemah lembut gemulai gk bias di sini.. see my coworker, jalan kaki dengan safety boat, cuz no LV and no bis.
 taraaa..aaaaa.. this is our first gold, emas Pt. Sago Prima Pratama, so now u can guess la kan where i'm working. and the Lady inside the picture is Miss Salmah, admin Processing Plant.
and this me and my team... Base control and Admin Mining, me and Miss Nur admin Mining, the man who sitting is our boss Mr. Tom, and the 2 man who standing is Adm. Base Control.
me, and an operator, this picture was taken 4 Feb 2014, when I headed to Nunukan, am on field break. hal paling menyenangkan yaitu kalo kita cuti, teman teman pada bilang horeee am out of Nusakambangan, tapi kalo kembali masuk site, pada update status, back to Nusakambangan.. hahaa
me and Joni Songgo, he is so nice to me, .. God bless u dear..

inilah operator Pt. Sago, just the view is so bad, seragam kerja Jresources blm dating so mereka ada yang pake seragam kerja dari perusahaan lama.
tapi kemarin udah kebagian semua seragam, so kalo briefing gitu udah gak colurfull..
inilah yang namanya operator, if I have time I will talking about them.. sumpah! macam macam cerita dari mereka... each person have different attitude, some of the are nice, emotional, komek komek.. and etc..

so colorfull... ni kalo briefing belum start all the operator have chit chatt... see kan, not only girl yang suka chit chat.. :)
  
Seragam kerja Jresources siap di bagikan ke operator,,, yang pertama dibagikan adalah Department Mining.
 helooo from us.
helloo dari saya.
Dear God, thank you for everything.
Continue bless my whole family and Pt. Sago Prima Pratama.
Thank u for reading.
God bless

No comments:

Post a Comment

Shalom...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...